Καλωσήλθατε
στην Escape Transport

Η Εscape Transport είναι μια τουριστική επιχείρηση μίσθωσης λεωφορείων – πούλμαν, και διοργάνωσης εκδρομών με έδρα τoν Πειραιά και την Ζάκυνθο. Διαθέτουμε ένα ευρύ κύκλο υπηρεσιών ενοικίασης λεωφορείων και πακέτα εκδρομών σε πελάτες σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, καταφέραμε να χτίσουμε σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, παρέχοντας τους ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις τους, ενώ ταυτόχρονα είναι αξιόπιστες, ασφαλείς και προσιτές.

Η έμπειρη ομάδα των οδηγών μας, η τεχνογνωσία μας και το προσωπικό υποστήριξης θα φροντίσουν για εσάς την κάθε λεπτομέρεια. Στόχος μας είναι οι πελάτες μας να συνεχίσουν να έχουν πρώτη προτίμηση στην εταιρία μας και να παραμένουν σ’ εμάς.

Διαθέτουμε ένα μεγάλο και ποικίλο στόλο σύγχρονων λεωφορείων από μίνι λεωφορεία έως πούλμαν (24, 30, 50, 62, 78 & 80 θέσεων), τα οποία μας επιτρέπουν να καλύψουμε όλες τις απαιτήσεις μίσθωσης οχημάτων αλλά και διαφόρων τύπων ταξιδιών (αναψυχής, επαγγελματικών, σχολικών εκδρομών κλπ.) και μας έχουν εδραιώσει στην Ελληνική τουριστική αγορά.

Δείτε τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας με λεπτομέρεια και επικοινωνήστε μαζί μας. Το ταξίδι σας ξεκινά εδώ…

Τι λένε οι Πελάτες μας

Μια μοναδική εμπειρία κάθε φορά

escape transport fleet

Ο στόλος μας

Διαθέτουμε ένα μεγάλο και ποικίλο στόλο σύγχρονων λεωφορείων από μίνι λεωφορεία έως πούλμαν (24, 30, 50, 62, 78 & 80 θέσεων), τα οποία μας επιτρέπουν να καλύψουμε όλες τις απαιτήσεις μίσθωσης οχημάτων αλλά και διαφόρων τύπων ταξιδιών (αναψυχής, επαγγελματικών, σχολικών εκδρομών κλπ.) και μας έχουν εδραιώσει στην Ελληνική τουριστική αγορά. Χαρακτηριστικό των λεωφορείων μας είναι ο χαμηλός μέσος ορός ηλικίας τους.

Σε όλα τα οχήματα υπάρχει κλιματισμός, ενώ τα περισσότερα διαθέτουν τηλεόραση, βίντεο, μπαρ και τουαλέτα. Πολλά είναι εξοπλισμένα με σύστημα πλοήγησης (navigation), το οποίο παρέχει χρήσιμες πληροφορίες στους οδηγούς, όπως οδικούς χάρτες, πληροφορίες για την κίνηση στους δρόμους και καθημερινή πρόγνωση καιρού. Επίσης, όλα τα λεωφορεία μας είναι εφοδιασμένα με πρωτοποριακό αντικλεπτικό σύστημα καθώς και σύστημα δορυφορικού εντοπισμού, το οποίο με βοήθεια δορυφορικής σύνδεσης επιτρέπει τον συνεχή εντοπισμό ενός λεωφορείου με ακρίβεια οικοδομικού τετραγώνου και ακριβούς σημείου. Έτσι, εξασφαλίζεται πρόσθετη ασφάλεια και οι επιβάτες νιώθουν ακόμη περισσότερη ασφάλεια.

Ο στόλος μας συντηρείται άψογα και αναβαθμίζεται συνεχώς στις σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, ώστε να διασφαλίζουμε και να εγγυούμαστε όχι μόνο ασφαλείς και αξιόπιστες υπηρεσίες, αλλά και την άμεση αντικατάσταση στην σπάνια περίπτωση μιας απρόβλεπτης βλάβης.

Escape Transport - Ο στόλος μαςEscape Transport - Ο στόλος μαςEscape Transport - Ο στόλος μαςEscape Transport - Ο στόλος μαςEscape Transport - Ο στόλος μας

Υπηρεσίες

Με αναβαθμισμένες υπηρεσίες μεταφορών με λεωφορεία, με την λειτουργία γραφείου κίνησης 24ωρης εξυπηρέτησης, με εμπειρία που διαρκεί πολλές δεκαετίες και ένα στόλο 12 ιδιόκτητων τουριστικών λεωφορείων – πούλμαν διαφόρων μεγεθών, διαθέτουμε την απαιτούμενη τεχνογνωσία και ικανότητα για να καλύψουμε όλες τις απαιτήσεις μίσθωσης οχημάτων, μεταφορών και εκδρομών.

Οι πελάτες μας εκτιμάνε την ικανότητα μας για ανεύρεση άμεσης λύσης σε περίπτωση ανάγκης, καθώς και την συνέπεια στον επαγγελματισμό μας. Σας προσκαλούμε να μας γνωρίσετε και από κοντά ! Δεν θα απογοητευτείτε!

μισθώσεις λεωφορείων

ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ

εκδρομές πακέτα διακοπών

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ - ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ

μεταφορές επιβατών αμεα

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΑΜΕΑ

οργάνωση εκδρομών πακέτα διακοπών

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΩΝ - ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ

σχολικές εκδρομές εκδηλώσεις

ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

εκδηλώσεις φεστιβάλ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

μεταφορές συλλόγων καπη αθλητικών ομάδων

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ - ΚΑΠΗ- ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

μεταφορές προσωπικού εταιρειών

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

μονοήμερες πολυήμερες εκδρομές ελλάδα ευρώπη

ΜΟΝΟΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ

σχεδιασμός έκτακτης ανάγκης

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Cavo Grosso Travel - Κρουαζιέρες Voutirakos

Εκδρομές

Η εταιρεία μας ESCAPE TRANSPORT αναλαμβάνει την διοργάνωση εκδρομών και γενικώς πλήρη πακέτα διακοπών σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Πάντα με την επίβλεψη εμπείρου και εξειδικευμένου προσωπικού, οδηγών και ξεναγών. Τα πολυτελή και σύγχρονα πούλμαν μας εξασφαλίζουν την εύκολη και άνετη μετακίνηση σας σε προνομιακές και προσιτές τιμές και πάντα προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας. Ο υπερσύγχρονος στόλος με τους εμπείρους οδηγούς του γραφείου μας αποτελεί την εγγύηση στις οδικές ταξιδιωτικές μεταφορές.

  • Ημερήσιες / πολυήμερες εκδρομές
  • Απογευματινούς περιπάτους
  • Θρησκευτικές εκδρομές
  • Εκδρομές εορταστικών εκδηλώσεων
  • Ταξίδια στην Ευρώπη
  • Εξωτικά και γαμήλια ταξίδια
  • Κρουαζιέρες
  • Επαγγελματικά ταξίδια
  • Συνέδρια
Escape Transport - ΕκδρομέςEscape Transport - ΕκδρομέςEscape Transport - ΕκδρομέςEscape Transport - ΕκδρομέςEscape Transport - ΕκδρομέςEscape Transport - ΕκδρομέςEscape Transport - ΕκδρομέςEscape Transport - ΕκδρομέςEscape Transport - ΕκδρομέςEscape Transport - Εκδρομές

Επικοινωνία

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε! Έχουμε λάβει το μήνυμά σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Λεωφ. Σαλαμίνος 143, Κερατσίνι Τ.Κ 18 757, Ελλάδα

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

(+30) 210 4252841

ΚΙΝΗΤΟ

(+30) 6977220520

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
www.escapetransport.gr